De verlichtingsspecialist van Oost-Nederland

Lampen zijn één van de belangrijkste sfeermakers in een ruimte. Geen enkel interieur kan zonder goede verlichting. Wormskamp Licht & Interieur in Doetinchem biedt een uitgebreide collectie kwaliteitsverlichting in combinatie met een sfeervol interieur. Wij zijn één van de grootste verlichtingsspecialisten in Oost-Nederland. Of jouw voorkeur nu uitgaat naar moderne of klassieke verlichting, bij Wormskamp Licht & Interieur is de kans van slagen bijzonder groot. Onze adviseur helpt jou graag bij het opstellen van een functioneel en creatief lichtplan, want het toepassen van de juiste verlichting is een vak apart. Ook laten we jou graag de nieuwste modellen zien op het gebied van led.

0
tevreden klanten
0
lampen verkocht
0
lichtplannen

Onze showroom

Als één van de grootste verlichtingsspecialisten in Oost-Nederland, zijn wij gevestigd op de best bereikbare zichtlocatie in Doetinchem. Namelijk in een opvallend pand aan de Havenstraat.

Of je nou een moderne of klassieke lamp zoekt, bij Wormskamp Licht & Interieur heb je altijd een 100 procent slagingspercentage. Wij hebben het namelijk allemaal! Met maar liefst 1400 m2 aan winkeloppervlakte, hebben wij een ruim assortiment aan licht en interieur.

Ons assortiment

In ons assortiment hebben wij zowel klassieke als moderne lampen. Zo hebben wij onder meer bureau-, hang-, plafond-, vloer-, tafel- en wandlampen in onze sfeervolle en overzichtelijke showroom.

Je kunt het zo gek niet bedenken, maar om ieder interieur wat sfeervoller te maken, hebben wij voor ieder wat wils. Een gedeelte van de eerste verdieping van ons pand is volledig ingericht als relaxfauteuilstudio. Met voor ieder een fauteuil op maat.

Onze bedrijfsvideo