Service & onderhoud bij Wormskamp Licht & Interieur

Het kan natuurlijk zijn dat er iets aan de verlichting mankeert, of dat je vragen en opmerkingen hebt over een lamp uit ons assortiment. Hoe dan ook, klantgerichtheid staat hoog in het vaandel bij ons. Daarom bieden wij service en onderhoud voor jou als klant aan. Zo heeft Wormskamp Licht & Interieur een eigen montageservice en een lampen reparatie service. Op deze manier ben je er zeker van dat je thuis of op het werk nooit in het donker komt te zitten.

Lampen reparatieservice

Wormskamp Licht & Interieur vindt het belangrijk om zoveel mogelijk in eigen beheer te houden. Dit geeft de garantie dat wij volgens onze eigen kwaliteitsnormen kunnen werken. Daarom hebben wij een eigen reparatieafdeling. Bij ons kun je terecht voor lampreparatie en het in orde maken van de lamp en/of armatuur.  Wij voeren de lampreparatie uit met onze eigen technische dienst. Dit doen we bij ons bedrijf in Doetinchem of bij jou op locatie.

Het kan echter wel eens voorkomen dat onze technische specialisten niet zelf in staat zijn om het probleem op te lossen. In dat geval wordt de lamp of armatuur opgestuurd naar de leverancier.Alleen op de door ons verkochte producten kunnen wij de garantietermijn van twee jaar in acht nemen. Voor de garantie op de niet door ons verkochte producten verwijzen we je naar de desbetreffende leverancier/fabrikant.

Wormskamp Licht & Interieur in Doetinchem hanteert een uurtarief van € 50,00 inclusief BTW, met een minimum van één kwartier. Dit zijn de onderzoekskosten.

Vraag reparatie aan

Montageservice

Wij vinden het belangrijk dat je zo goed mogelijk geholpen wordt. Daarom heeft Wormskamp Licht & Interieur haar eigen montageservice. Wij bieden de optie om de gekochte lampen door ons te laten bezorgen en te monteren. Zo weten we zeker dat de verlichting die je hebt aangeschaft op een professionele manier is bevestigd en aangesloten. Aanvankelijk van de aard van de werkzaamheden, zijn wij dan in staat om het zoveel mogelijk in eigen beheer te houden. Wij werken door het hele land, met uitzondering van de Waddeneilanden. Ons gehanteerde uurtarief is € 50,00 inclusief BTW. Zie verder onze voorwaarden.

Vraag montage aan