Lichtplan op maat,

Helemaal gratis.

0 +
Lichtplannen

Hoi, wij zijn team Wormskamp.

Wat maakt ons wormskamp?

Wormskamp Licht & Interieur dé verlichtingsspecialist van Oost-Nederland geeft een aantal gratis lichtplannen weg. Geen enkel interieur kan zonder goede verlichting want lampen zijn de belangrijkste sfeermakers in een ruimte. Wormskamp Licht & Interieur te Doetinchem biedt een uitgebreide collectie kwaliteitsverlichting. Onze adviseurs helpen u graag met het opstellen van een functioneel en creatief lichtplan, want het toepassen van de juiste verlichting is een vak apart. 

Wat zeggen onze klanten?

Wij misten warmte en gezelligheid in onze woning. Toen heb ik Wormskamp licht en interieur ingeschakeld om een lichtplan te maken voor onze woning. Na het in de praktijk brengen van het lichtplan voelen wij ons weer helemaal warm in onze eigen woning en kan ik aanloop weer verwelkomen in een gezellige woning. Super tevreden!
Mijn man en ik vonden onze woning al een tijdje geen gezelligheid meer uitstralen in het interieur. Na enige tijd zoeken op het internet kwamen wij uit bij Wormskamp licht en interieur. Ik nam contact op met één van de lichtadviseurs van Wormskamp die daarna al heel snel bij ons kwam om onze thuissituatie te bekijken. We gaven Wormskamp de opdracht het gemaakte lichtplan uit te voeren. Wij zijn weer helemaal verliefd geworden op ons interieur. Wat licht kan niet kan doen. Een echte aanrader!

Onze passie is sfeer, dat zie je aan alles.

"Licht doet leven"

Professionele service,

fantastische kwaliteit.

Onze service is niet zomaar service. Onze kijk op uw woning vereist professionele kennis en ervaring. Om u de beste beleving van uw woning te laten ervaren, brengen wij al onze kennis en professionaliteit bij u in de praktijk. Service en kwaliteit is daarom ook nummer 1 pijler bij Wormskamp licht en interieur.